Cursisten

Diana Sno

“Al jaren ga ik met veel plezier naar de Pilates en danslessen. Dans voor een goede lichaamshouding en heel veel plezier,  Pilates voor een sterk, strak lijf dat tegen een stootje kan. En toen kreeg ik een fietsongeluk… Nog nooit één blessure gehad en ineens een volledig kapotte knie. Twee operaties verder keek ik aan tegen een lange herstelperiode. Pilates werd een vast onderdeel van mijn revalidatie en na een halfjaar ben ik, heel voorzichtig, ook weer gaan dansen. Ik kan met recht zeggen dat ik er, mede dankzij Lonneke’s lessen, sterker uit gekomen ben.”

Lietje Boswijk

“Pilates is voor mij al veertien jaar lang mijn wekelijkse onderhoudsbeurt: het houdt me sterk, soepel en bewust van mijn houding en manier van bewegen. Sinds ik met pilates bij Lonneke begon, heb ik geen enkele behoefte gevoeld weer eens iets nieuws te proberen. In het pilates-uurtje komen alle spieren op een gecontroleerde manier aan bod en aan het eind volgt een heerlijke ontspanning. Ik weet inmiddels goed welke oefeningen ik kan gebruiken om kleine pijntjes te verhelpen. Ik voel met thuis in mijn lichaam en bij de no-nonsense Pilates van Lonneke.”

Margitte

“Mijn naam is Margitte, ik ben getrouwd, moeder van drie jonge kinderen en 32 uur werkzaam in een managementfunctie in de talenwereld. Ik ben superhappy met mijn gezin, we ondernemen veel, ik werk graag en geniet ook van muziek, boeken, onze caravan aan zee en avondjes met familie en vrienden. Een druk bestaan dus en na mijn derde zwangerschap ondervond ik aan den lijve waarom dit de ‘tropentijd’ wordt genoemd...  Ik ging op zoek naar een nieuwe manier van ontspanning, balans en controle en die vond ik in Lonneke’s lessen. Iedere les is één geheel, een flow van oefeningen die zorgt voor rust en beheersing in mijn lijf. Na een aantal jaar kan ik niet meer zonder mijn wekelijkse les en rol ik ook thuis en op de camping mijn matje uit. De kinderen staan dan ook in ‘de plank’ of ‘de balans’. Nu mijn echtgenoot nog...”

Annick Parker Brady

“Waarom volg ik al trouw ruim vijf jaar iedere week de Pilates bij Lonneke? Tja, Pilates is zo’n integraal onderdeel geworden van mijn leven om bijvoorbeeld lage rugklachten te voorkomen, de souplesse te behouden en buik- en ‘core’ spieren te trainen. Ook was Pilates een heel belangrijk onderdeel van mijn herstel na een skiblessure en een val van het paard. Fysiotherapie voor blessures is saai, Pilates zoals Lonneke het geeft is eigenlijk nooit saai en blijft uitdagend.

Lonneke enthousiasmeert, motiveert en begeleidt uitstekend. Het verbaast mij iedere keer hoe zij technische slordigheden of soms kleine ‘smokkels’ ☺️, opmerkt en corrigeert. Juist die persoonlijke aanpak (ze kent iedereen bij naam) maakt de pilates lessen bij Lonneke zo fijn – en goed!”

Saskia Simon

“Al twee jaar geniet ik van de 60+ Pilatesles van Lonneke. Zij doet dat op een heel prettige, toegankelijke manier. Alle spiergroepen en gewrichten krijgen aandacht. Lonneke weet een goede balans te creëren tussen spierversterken, ontspannen en het rekken/stretchen van spiergroepen in staande, liggende en zittende oefeningen. Ook wordt op verschillende manieren gewerkt aan het behouden en verbeteren  van de coördinatie. En dat is juist voor onze leeftijdsfase belangrijk.”

Scroll to top